Video / Deauty April.

12.5.2014  /  posted in: Beauty, Video  /  7 Comments

Video - Deauty April Unboxing - Candy and Treats

Another month flew by and once again I lost track of posting. But in the spirit of getting my sh*t back together, I’m finishing posting all that was left in my drafts. So here’s what’s in this month’s Deauty box, a rather well selected content I must say, job well done Deauty!

Er vloog weer een maand voorbij en ik was de draad van het posten ook weer kwijt. Maar ik ben op de goede weg naar een betere organisatie en post nu alles wat nog in mijn concepten rondhangt. Bij deze: de inhoud van de Deauty-box van deze maand, met een mooi samengestelde inhoud vind ik zelf, goed gedaan Deauty!

I’m really looking forward to the May box, which will be designed by Cathy Pill, a belgian designer. Can we fast forward to the mailman delivering the box on a very sunny day please?

Ik kijk echt uit naar de box van mei, die door de Belgische ontwerpster Cathy Pill in een nieuw jasje gestoken wordt. Kunnen we alvast doorspoelen naar een zonnige dag waarop de postbode vrolijk fluitend de nieuwe box komt afgeven?

All my love,

Xx Liesbeth

7
  comments / leave one below
                                        Share on:
Facebook Twitter More...Tags: , , , , , ,