Formula 10.0.6 – Strawberry delight.

20.4.2014  /  posted in: Beauty  /  14 Comments

Since we now have our own pretty, white, sleek bathroom to play around in, I’m much more drawn to pampering time. Not that I wasn’t an adept before though, don’t be mistaken. But now I can also take pleasure in just organizing my bathroom cupboards and making sure the whole room looks visually appealing. And what better way to combine both, then to organize whilst masking. (Applying a mask to the face that is, not masking odor…) Add to that a pink little number that was still waiting to get tested and we have today’s article.

Aangezien we nu onze eigen mooie, witte en strakke badkamer hebben om in te spelen, ben ik veel vatbaarder voor de lokroep van verwenmomentjes. Niet dat ik er daarvoor niets van kon, vergis je niet, maar nu kan ik ook genieten van het organiseren van mijn plankjes en het stylen van de kamer. En hoe kan je beiden nu beter combineren dan met een maskertje op het gelaat organiseren? Gooi dan een roze tubetje in de mix dat nog in mijn lade lag te wachten en tadaaaa, het artikel van vandaag.

Formula 10.0.06 Pores be Pure mud mask / Candy and Treats Formula 10.0.06 Pores be Pure mud mask / Candy and Treats

Up to the test? Formula 10.0.06’s Pores be Pure skin-clarifying mud mask. I’ve been giving this one a fair go in the last few weeks so I feel like now is the time to spill the beans. First of all, this tube is pretty, there’s no denying that. In a girly way though, so steer away if you want a sleek apothecary style cabinet… Second of all, the product smells like strawberries. It’s taking my daily fruit intake to a whole new level. And last but not least, it does fulfill it’s promises quite well.

Wat wordt er getest? Het Formula 10.0.06 Pores be Pure huidreinigend moddermasker. Ik heb dit product de afgelopen weken een paar keer grondig getest dus het is nu wel tijd om mijn bevindingen neer te schrijven. Ten eerste is dit flesje mooi, dat kan je niet ontkennen. Heel vrouwelijk wel, dus als je voor een strakke apotheekstijl gaat in je badkamerkastje laat je deze beter links liggen… Ten tweede ruikt dit product naar aardbeien. Mijn dagelijkse hoeveelheid fruit krijgt opeens een heel andere invulling. En tot slot doet het goedje ook behoorlijk goed wat het belooft.

Formula 10.0.06 Pores be Pure / Candy and Treats

Formula 10.0.06 Pores be Pure / Candy and Treats

Formula 10.0.06 Strawberry Mud Mask / Candy and Treats

Formula 10.0.06 / Candy and Treats

As you can see, the pink mask dries up and draws out the impurities in your pores. When applied, it tingles. Kind of stingy. And I have no sensitive skin. But I kind of like that, I really feel the mask doing its job. But if you have really sensitive skin, I might give this one a miss. Afterwards, my skin feels soft, my pores are cleared (aka, no more blackheads) and I have no red patches. WIN!

Zoals je kan zien droogt de roze pasta op en trekt hij de onzuiverheden uit de poriën. Het masker prikt een beetje, en ik heb echt geen gevoelige huid, maar ik hou er wel van. Ik voel dan tenminste dat er wat gebeurt. Als je echt gevoelige huid hebt, zou ik dit masker echter aan me voorbij laten gaan. Na gebruik voelt mijn huid zacht, mijn poriën zijn vrijgemaakt (als in: geen zwarte puntjes meer) en ik vind geen rode vlekjes. WIN!

Formula 10.0.06 Pores be Pure
+/- €8 – Kruidvat

All my love,

Xx Liesbeth

14
  comments / leave one below
                                        Share on:
Facebook Twitter More...Tags: , , ,