Video / Deauty December Unboxing

6.1.2014  /  posted in: Beauty, Video  /  13 Comments

Deauty December / Candy and Treats

Let’s just get this over and done with, I’m already way too late for Christmas wishes and even my New Year’s wishes are starting to smell a lot like ‘better late than never’. Not that I don’t wish you guys all the best for 2014 and the rest of your lives though… and I hereby sneaked in my wishes anyway. But I’m mostly glad that you guys are sticking around, even after a second blogging pause. And I predict another one for the end of January, when we FINALLY move. I might as well grant myself the title of Comeback Queen, no? Onto the more important stuff, my December Deauty box, that just has to be shared.

Laten we het jaar maar meteen inzetten, ik ben toch al veel te laat voor kerstwensen en zelfs de nieuwjaarswensen beginnen wat naar ‘beter laat dan nooit’ te stinken. Niet dat ik jullie niet allemaal ongelooflijk fijne dingen toewens hoor… en kijk zo doe ik het stiekem toch nog. Maar ik ben in ieder geval blij dat jullie er nog allemaal bij zijn hier, na mijn tweede blogstilte. En ik voorspel er eigenlijk nog wel eentje, tegen eind januari, als ik EINDELIJK ga verhuizen. Ik ken mezelf alvast van ganscher harte de titel Comeback Queen toe, agreed? Over naar belangrijkere zaken dan, de Deauty box van december die ik nog met jullie wou delen.

 

All my love,

Xx Liesbeth

13
  comments / leave one below
                                        Share on:
Facebook Twitter More...Tags: , , , , , , , ,